Υπηρεσίες

Δημόσια Έργα

Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της η εταιρείας μας ΝΙΚΟΣ ΒΛΤ Α.Ε., από την έναρξή της μέχρι σήμερα, έχει υλοποιήσει πληθώρα έργων, όπως: οδοποιίες, σχολεία, το αεροδρόμιο Ρόδου, δημόσια κτήρια κ.ά.

Ως ανάδοχος ή ως υπεργολάβος, καταλαμβάνει συνεχώς μεγαλύτερο μερίδιο στη συνολική εκτέλεση έργων σε όλη τη Ρόδο, αλλά και σε αλλά νησιά της Δωδεκάνησου, έχοντας μια άψογη συνεργασία με το δήμο Ρόδου και με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Ιδιωτικά Έργα

H εταιρεία μας αναλαμβάνει την κατασκευή ιδιωτικών έργων, όπως ξενοδοχεία, εμπορικά κέντρα, καταστήματα, οικίες, πολυκατοικίες, ανακαινίσεις, καθώς και οτιδήποτε άλλο αφορά στο έτοιμο σκυρόδεμα, τα αδρανή υλικά και το ασφαλτόμιγμα, δεδομένου ότι διαθέτει την τεχνογνωσία και τον εξοπλισμό για ένα άρτιο αποτέλεσμα.

Υλικά υψηλής ποιότητας και καινοτόμες λύσεις

– ΝΙΚΟΣ ΒΛΤ Α.Ε.

Ολοκληρωμένη Διαχείριση Έργων

Με την εμπειρία χρονών που έχουμε αποκτήσει από το 1972 στη διαχείριση κατασκευών και με το άρτια καταρτισμένο προσωπικό που διαθέτουμε, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαχείρισης έργων με εγγύηση και με λεπτομερείς εκθέσεις προόδου κατά τη διάρκεια της κατασκευής.

Υπηρεσίες Διαχείρισης Έργου

Αναγνωρίζουμε την ανάγκη του κάθε πελάτη μας

Συντονισμός ομάδας για το καλύτερο και γρήγορο αποτέλεσμα στους συμφωνηθέντες  χρόνους

Συντονισμός εργασιών μεταξύ του κατασκευαστικού τμήματος του έργου και της ομάδας σχεδιασμού – μελετών

Καθημερινή επίβλεψη του τεχνικού έργου και επίλυση προβλημάτων και αναγκών του έργου (προμήθειες υλικών, κ.ά.)

Πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς, εξυπηρετώντας όλο το νησί της Ρόδου

Για έτοιμο σκυρόδεμα εμπιστευθείτε τους ειδικούς στη ΝΙΚΟΣ ΒΛΤ Α.Ε., στη Ρόδο, και εξασφαλίστε άμεσα και άριστα αποτελέσματα.

εσπα